E-lessio

Portfolio

Mijn opdrachtgevers

Ik werk samen met mijn opdrachtgevers aan een oplossing voor hun vraagstuk. Deze opdrachtgevers zijn veelal besturen of directeuren van scholen in het primair onderwijs in Nederland. Maar ook onderwijsadviesbureaus weten mij steeds meer te vinden.

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer (SOPOH)

Onderwijskwaltiteitsverbeteringstrajecten

E-lessio samenwerking SOPOH

Ontwikkeling van lesmaterialen

Ontwikkeling van lesmaterialen voor kindgericht en leerdoelengestuurd onderwijs

e-lessio samenwerking AVE.IK

Saxion Hogescholen

Meegewerkt aan het herschrijven van leerkrachtenmap geometrie voor het montessorionderwijs

E-lessio samenwerking SAXION HOGESCHOOL

Partners

Veranderen doe je niet alleen. Daarom werk ik graag samen met gelijkgestemden om een beweging in gang te zetten, om elkaar te inspireren en zo kleine of grote veranderingen te realiseren. Enkele van deze organisaties zijn Operation Education & Leidse Onderwijs Changemakers, de Praktijkspiegel van het ministerie van OCW. 

De Leidse Onderwijs Changemakers

De Leidse Onderwijs Changemakers willen een beweging in gang zetten om het onderwijs vanaf de bodem weer op te bouwen tot een systeem dat bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind en de maatschappij. De Onderwijschangemakers is een groep gelijkgestemde, hartstochtelijke onderwijsprofessionals met een groot potentieel, die het lef hebben niet alleen het onderwijs, maar ook zichzelf kritisch te beschouwen om uiteindelijk met een positieve blik en met vertrouwen te bouwen aan een duurzame en vredige toekomst voor ons allemaal. Het pad is onbekend, zelfs de toekomst is moeilijk te duiden, maar de reis zal betekenisvol en leerzaam zijn. Met elke stap die we nemen komt de ideale wereld een stapje dichterbij, zelfs als dit betekent dat we even een paar stappen terug moeten doen.

Meer weten over de Leidse Onderwijs Changemakers? Onderstaand een informatieve video:

E-lessio onderwijsvernieuwing

Praktijkspiegel

Om de wereld van de beleidsmakers in Den Haag dichter bij de dagelijkse onderwijspraktijk te krijgen, deel ik graag mijn ervaringen en visie met de beleidsmedewerkers van het ministerie van OCW tijdens de Praktijkspiegel.

Meer weten over de Praktijkspiegel van het ministerie van OCW of wil je zelf deelnemen? Klik hier om naar de website te gaan.